Aquest lloc web fa servir galetes per a obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continueu navegant considerem que accepteu el seu ús.
Sempre podreu revocar el vostre consentiment i obtenir més informació aquí.

Amaga
Compra d'entrades online
Benvinguts al nostre sistema de venda d'entrades online.
Aquí podreu obtenir les vostres entrades d'una manera senzilla i pràctica.

Baiba Urka, soprano
Ferran Mitjans, tenor
Arthur Canguçu, baix
Jorge Navarro, evangelista
Oriol Mallart, jesús
(Solistes de la BECA BACH)
 
Cor BZM
BZM Ensemble 
Escola Coral de l'EMVIC 
Daniel Tarrida, orgue
Pau Jorquera director
 
Presentem una versió de la Passió segons Sant Marc BWV 247 de J.S.Bach a partir de la reconstrucció que va realitzar Ton Koopman. Aquesta és una cèlebre obra perduda, on només va sobreviure el text del poeta Picander, el mateix llibretista que va escriure la Passió segons Sant Mateu. Tenim doncs l'oportunitat d'escoltar una proposta inèdita de la mà de Ton Koopman, un dels majors coneixedors de l'obra del compositor de Leipzig. 
 
Solistes de la BECA BACH
La BECA BACH, patrocinada per la Fundación SALVAT, vol ajudar joves cantants solistes en la seva formació i donar-los a conèixer en la interpretació de la música vocal de J.S.Bach, concretament en les cantates. Alhora, ha comptat amb la col·laboració de reconeguts solistes internacionals com Stephan MacLeod, Katharine Fuge, Carlos Mena i Benjamin Bruns, que han ofert una masterclass i han compartit un concert amb aquests joves talents del cant.
 
BZM Ensemble
Aquesta formació orquestral va néixer juntament amb el projecte BACH ZUM MITSINGEN l'abril del 2011, quan es va inciar el cicle de BZM amb la integral de cantates de J.S.Bach. Per tant, ja és el vuitè any que està en actiu i en formen part músics de gran qualitat amb una extensa experiència en el repertori bachià, havent interpretat més de 60 cantates amb instruments barrocs i criteris històrics.
Fundació BZM
Telèfon: 627902957
Correu electrònic: premsa@bachcelona.com
Assistència tècnica per la compra d'entrades:
helpdesk@koobin.comSegueix-nos!

Avís legal
Política de galetes
Desenvolupat perKoobin